Antalya'da yaşayan ziraat mühendisi arkadaşım Hülya Keleş Hanımın tavsiyesi...
Ne yiyip icecegimizi şaşırdık diyenlere tek tavsiyem zeytin diyebilirim.
Tarim ilacı yok. GDO yok.Ozellikle safra, mide ve bağırsak kanseri için doğal ilaç.
Tum vucut sagligimizin bagirsaklarimizdan basladigini dusunecek olursak, zeytini liste başına koyabiliriz..
Fakat özellikle acı olarak tüketilmesini ve mümkünse evde cam şişelerde tatlandirilmasini tavsiye ediyorum.
Artik çok kolay pazarda size ister kırma, ister çizik olarak veriyorlar.
Tek yapmanız gereken 3 kez suyunu değiştirmek ve son suyunda da tuz ilave etmek. Son derece basit.
Biz ilaç olarak, tuzlamadan acı olarak da tüketiyoruz. Cok da lezzetli oluyor.
Evde hazırlamak isteyenler için son 1 hafta.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder